Välkommen!

Välkommen hem till Mormors trädgård!
 
Varit hemma hos Mormor & Svein en sväng med mamma. Åt lite middag och fick en rundtur i hennes fantastiska trädgård. Mormor måste ha magiska fingrar!
 


facebook-gilla-knapp

 
Jag har lagt till en ny funktion på bloggen. Ni kan nämligen gilla mina inlägg via en "facebook-gilla-knapp".
Detta kan även ge mig hjälp att se vad ni gillar att läsa på min blogg!


Norge12 - part 2

 
 
På bilderna längs upp ser ni den fantastiska utsikten vid Geiranger. I denna fjorden går stora kryssningsfartyg in, har ni hört talas om "Hurtigruten"? Detta är en av hållplatserna! 
 
Uppe på 1000 meters höjd kunde jag kasta snöbollar i slutet av Juli, inte många som kan skryta om det! haha. 
(Om ni undrar varför jag har en vikingahjälm på mig är det för att pappa köpte den som skämt-grej.)
 
Vi träffade inte bara på får på vägen utan även kossor!
 


berry

Idag har jag och mamma plockat över 10 liter svartavinbär och av detta kommer det bli saft, (favvosaften!!) För övrigt har jag varit ute och sprungit en sväng idag, städat, kollat os och träffat Pontus som jag inte sett sen början av veckan!



Trollstigen Movie

  

 



Norge12

 
Här får ni första drösen med bilder från vår "mini semester" i Norge. Dessa bilder är tagna i den berömda Trollstigen och namnet passar verkligen in på denna plats! Jag lovar det var ännu häftigare än vad det ser ut på bilderna! Temperaturen sjönk till cirka 10 grader när vi var uppe på toppen bland molnen och det slog inte lock i örona bara en gång! Om ni får chansen att åka hit någongång så måste ni göra det, en helt unik upplevelse!
 
(Eran höjdrädsla kommer bli botad)


New Design

 
Då har jag bytt design för ett tag framöver. Tröttnar väl igen om ett tag.
Hoppas ni gillar designen, tycker själv den är lite enklare och stilrenare!


Trollstigen

Hej från Norge & Trollstigen!



Norge

Nu är vi snart inne i Norge och vi kommer hem om några dagar! Tanken är att vi ska åka till "trollstigen" och se några fantastiska utsikter!



Halvmånebord

 
Detta halvmåne bord var vi och köpte nere i långed igår. Blev så himla nöjd!!
Letat länge efter något liknande men det har antingen varit för litet, för tråkigt eller helt enkelt inte passat.
 Från början kommer det från Dalarna, där det är inköpt på en auktionsvecka!
Fick även med mig två, "kristallbrickor" (eller vad man ska kalla dem) på köpet.


Myyys

Myst hela gänget hemma hos Emma i hennes uterum. Vi spela "med andra ord", snacka och åt toast, gott!



NEW IN

 
ÄNTLIGEN fått mina klänningar från Nelly, inte en dag för tidigt. Du får dina varor inom 2-6 dagar, skit snack. Detta tog 3 veckor! Aja det kom i allafall fram och är rättså nöjd. Roligt med lite färg i garderoben, just nu är större del av den svart & vit... Ni får troligtvis se bättre bilder senare!


Älskling

 
Tog lite fina bilder på mig & Pontus när vi var på Resö. Älskar den sommriga bakgrunden och min underbara pojkvän. Haft en jättebra vecka tillsammans med familjen. Bara tagit det lugnt, tränat, njutit, solat, sovit ut, mysiga cykelturer men även hunnit vara i Strömstad, Smögen och Grebbestad två gånger.


Riktig sommar!

Efter att ha solat hela dagen och haft det underbart skönt åkte vi ut på en fisketur! Jag och Pontus hade tyvärr inte lyckan med oss..., men mamma, pappa och morfar drog tillsammans upp 4 makrillar. Alltid något!



Strömstad

Idag var vi iväg en sväng till strömstad för att titta i lite affärer och äta lunch/ middag! Vädret var jättefint fast det blåste lite väl mycket! När vi kom tillbaka till resö firade vi mamma med tårta eftersom hon fyller år idag!



Follow on Bloglovin
RSS 2.0