Oktoberfest!

 
Oktoberfest, lederhosen och öltjejer bestod min lördagskväll av! Mammas kusin fyllde 40 och det firades med en redig "tysk-oktoberfest". Var en riktigt rolig kväll fast jag och Pontus var de ända under... typ 30-40. haha!
 
(OBS, det är INTE mammas riktiga bröst... det är uppblåsbara, hahah!)


Dop

 
Som jag skrev för någon dag sen så var jag på dop i lördags för lilla Hugo. Pappas kusins barn som jag även har blivit fadder och gudmor för nu, häftigt! Dopet var i alla fall jättefint, jag fick läsa en liten dikt och ta emot fadderbeviset. 


Hair

Idag har jag varit hos duktigaste Maggan och blonderat utväxten och även klippt topparna. Blev myyycket fräschare än innan så nu är jag redo för både dop och 40 års fest imorgon, dax att sova inför en intensiv dag imorgon!



Första snön

Idag kom första snön, trodde det höll på att bli storm så som det blåste och härjade ute! Konstigt nog slapp vi stromavbrott på ridskolan som brukar bli för minsta grej, haha!
Avslutade i alla fall kvällen med seger för Färjestad, woohoo!



Resfeber

Börjar få lite smått resfeber... Känns inte som jag ska ligga på stranden eller strosa runt i väldens största shoppingcenter om exakt en vecka! Inte för att skryta eller så.. Men klagar inte på vädret! Haha



Träning!

Var iväg på boxning med Emelie ikväll, som vi brukar varje tisdag! Är en riktigt rolig träningsform och ja, jag lovar att tjejer också kan slåss! ;) extra bra om man vill ta ut sina känslor för här för man verkligen skrika och ta i, det är vad jag kallar Girl Power!

Förövrigt har jag även varit ute och gått med mamma en sväng, plus att vi har haft idrott på skolan = trött Frida!



RED



New Shoes / Gant

 
Fick äntligen tag i ett par stövlar, riktigt nöjd! Ville köpa ett par primeboots men pinsamt nog var de för små över vaderna.. haha! Varför är alla stövlar så smala, är det bara jag som har det här problemet? Till och med säljaren på Gant, en liten tanig tjej hade svårt för att hitta passande stövlar.. Som sagt, det är inte alla som ser ut som supermodeller och tur är väl det! :) 
 
Utöver det köpte jag ett nytt skärp och örhängen (syns lite dåligt på bilden).


Göteborg

Idag drog jag, Emma och Pernilla ner till Göteborg för att shoppa lite! Riktigt rolig dag men mina tjejer!

Bilder på vad jag köpte kommer senare!



leopard

 
Min nya sport-bh! Är alltid mycket roligare att träna med nya och snygga kläder, hard work, work!!


Höst

 
Var ute och rastade nya kameran igår, fungerar helt perfekt och ta klara fina bilder! Dock är det ingen kamera man kan trixa med själv utan då plockar jag nog fram den "riktiga" systemkameran!
 
Förövrigt har jag ridit idag, lika roligt som vanligt! Imorgon är det fredag och det betyder Heeeelg!!
Men innan det ska jag och några tjejer i min klass gå en liten kort make-up kurs på skolan, hoppas man får lära sig något nytt!


Nikon

Välkommen in i min Nikon familj!
Enkel, smidig, kompakt och perfekt rese-systemkamera!



Dubai


 
 
Tror jag nämt att jag ska utomlands om några veckor men inte vart vi ska åka.. men rubriken säger väl de själv.. DUBAI!! Jag ser fram emot det som f*n, om man får säga så.
Det har alltid varit ett av mina drömresemål tillsammans med New York, Las Vegas och Thailand. Men nu kan jag äntligen checka av en från listan! 
 
Lite enkel fata om Dubai som jag snappat upp själv är att det ligger i Förenade arabmiraten, kvinnorna bär burka och det finns mycket guld och olja. Dubai har världens: största shoppingcenter, stösta fontän, högsta byggnad och lyxigaste hotell så de vill nog gärna stå i världsklass. 
 
 
 
 
 
 
 
 


Shrimp

 
 
Räksoppa och hembakatbröd.


Cozy

 
Myst till mitt rum lite inför hösten, nu ska jag bara leta upp några höstigare gardiner, massa ljus och ett nytt blomarrangemang.


Follow on Bloglovin
RSS 2.0